Події

​​⚡ Під час міжнародної конференції NICE Conference & Expo у Далласі (США) заступник голови …

Під час міжнародної конференції NICE Conference & Expo у Далласі (США) заступник голови Держспецзв’язку Олександр Потій підкреслив важливість розвитку потужного кадрового потенціалу з кібербезпеки в Україні.

Основні тези виступу:

???? Впровадження якісних професійних стандартів та ефективного процесу сертифікації кіберфахівців є ключовими факторами для розвитку кадрового потенціалу.

???? Україна розробила Національну рамку кваліфікацій з кібербезпеки, враховуючи найкращі світові практики, зокрема NICE Framework США.

Представники Національного інституту стандартів і технології США (NIST) високо оцінили результати проведеної в Україні роботи щодо розробки та впровадження профстандартів.

????️ Олександр Потій також поділився досвідом України у посиленні кіберстійкості. Участь представника Держспецзв’язку у NICE Conference & Expo стала можливою за підтримки Державного департаменту США.

ℹ️ Детальніше – за посиланням ????
https://cip.gov.ua/ua/news/derzhspeczv-yazku-na-nice-conference-and-expo-posilennya-kadrovogo-potencialu-z-kiberbezpeki-nash-prioritet

Back to top button