Цікаве
Наступного разу приготую Тазік цього салату! Ну такий смачний, що важко зупинитись
Ну що, я вже два дні роблю цей салат і він не набридає нікому! Вийшов дуже смачним і мене попросили зробити наступного разу ще більше. Для цього рецепта я приготувала тріску на пару, але можна просто зварити або запекти в духовці. Смачно буде з будь-якою білою рибою, тільки без дрібних кісток звичайно.
Інгредієнти:
- Філе тріски – 400-500 гр.
- Яйця – 3 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Кріп – 2 гілочки
- Майонез і сіль – за смаком
Приготування:
Філе риби нарізаю на шматочки. Варені яйця нарізаю на невеликі квадратики.
Цибулю дрібно нарізаю, моркву натираю на крупній тертці. Обсмажую овочі на сковорідці з рослинною олією до рум’яності.
Охолоджую овочеву засмажку і викладаю в салатник.
Додаю майонез, нарізаний кріп, сіль і перемішую.
Подати можна в загальному салатнику або навіть в тарталетках. Салат не тече і тарталетки не розмокають.