Цікаве

Наступного разу приготую Тазік цього салату! Ну такий смачний, що важко зупинитись

Ну що, я вже два дні роблю цей салат і він не набридає нікому! Вийшов дуже смачним і мене попросили зробити наступного разу ще більше. Для цього рецепта я приготувала тріску на пару, але можна просто зварити або запекти в духовці. Смачно буде з будь-якою білою рибою, тільки без дрібних кісток звичайно.

Інгредієнти:

  • Філе тріски – 400-500 гр.
  • Яйця – 3 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Кріп – 2 гілочки
  • Майонез і сіль – за смаком

Приготування:

Філе риби нарізаю на шматочки. Варені яйця нарізаю на невеликі квадратики.

Цибулю дрібно нарізаю, моркву натираю на крупній тертці. Обсмажую овочі на сковорідці з рослинною олією до рум’яності.

Охолоджую овочеву засмажку і викладаю в салатник.

Додаю майонез, нарізаний кріп, сіль і перемішую.

Подати можна в загальному салатнику або навіть в тарталетках. Салат не тече і тарталетки не розмокають.

No Newer Articles

Back to top button