Події

#герої_без_зброї Денис Красік, моторист-сапер з Донеччини. До лав Служби порятун…

#герої_без_зброї

Денис Красік, моторист-сапер з Донеччини.

До лав Служби порятунку Денис приєднався у 2016 році. ДСНС він обрав, бо така робота дає можливість бути корисним для суспільства та допомагати людям.

Початок війни для нього був складним. Разом з дружиною та 9-місячною дитиною Денис жив у частині, бо там було укриття. Він виїжджав на пожежі, а рідні чекали. Коли почались сильні обстріли міста, рятувальник вивіз родину на Дніпропетровщину.

«У квітні 2022 року стався обстріл місцевої автостанції. Працівники Авдіївського коксохімічного заводу після чергової зміни йшли на автобусну зупинку, щоб поїхати додому. У цей час раптово почався обстріл. На місці трагедії ми побачили жахливу картину – багато поранених, були й загиблі. Це був один з найважчих моментів у моєму житті. Серед загиблих я побачив свого однокласника, з яким дружив з дитинства… Ми намагалися надати допомогу якнайбільшій кількості людей, накладали турнікети, щоб зупинити кровотечі та завантажували постраждалих до машин швидкої допомоги. Це був надзвичайно складний і емоційно виснажливий досвід», – пригадує Денис.

Наразі сапер знаходиться у Краматорську разом з родиною. Вільний від роботи час він приділяє сім’ї, а також займається бодібілдингом. «Мрію, щоб закінчилася війна, хочу будувати своє життя в мирній Україні», – каже Денис Красік.

???? СайтFbTwInstaYouTube

Back to top button