Цікаве

Домашній крем на основі картоплі, що розгладжує зморшки та стирає плями з обличчя

Зробіть маску + крем для обличчя на основі картоплі. Разом вони допоможуть розгладити зморшки, наситити шкіру обличчя, стерти з неї плями, а також помітно підтягнути її!

Візьміть 2 маленьких або 1 велику картоплину (бажано червону). Очистить, натріть на дрібній тертці.

Відіжміть сік руками. Злийте в окрему миску сік, відокремивши його від крохмалю, який залишиться на дні. Сік картоплі поки що відставте в сторону.

До сирого картопляного крохмалю додайте 1 яєчний білок, трохи збийте виделкою.

Отриману масу нанесіть на шкіру обличчя, шиї і декольте, залиште до повного висихання, потім змийте водою.

Паралельно до картопляного соку додайте 1 ст. л. кукурудзяного крохмалю, поставте на вогонь. Постійно помішуючи, уваріть до загустіння і отримання кремової текстури.

Перелийте крем в окрему миску. Додайте (за бажанням) 1 ст. л. гелю алое і (обов’язково) 1 ч. л. будь-якої нерафінованої рослинної олії, яка підходить вашій шкірі (олія мигдалю, авокадо, кокоса, оливкова, виноградна і т. д.).

Отриманий крем можна зберігати в холодильнику протягом тижня. За цей час ви його і витратите. Наносити на чисте, сухе обличчя, зону шиї і декольте перед сном, дайте повністю вбратися, лягайте спати. Вмийтеся на ранок. Результат ви побачите вже в перший тиждень!

No Newer Articles

5 Comments

  1. Цей домашній крем на основі картоплі допоможе розгладити зморшки, стерти плями та помітно підтягнути шкіру обличчя, шиї та декольте. Простий у приготуванні, він забезпечить видимий результат вже за перший тиждень використання.

  2. Цей домашній крем на основі картоплі обіцяє розгладити зморшки, наситити шкіру та позбавити від плям, завдяки простим інгредієнтам, які можна знайти на кухні. Спробуйте цю натуральну маску та крем для досягнення помітних результатів вже в перший тиждень використання!

  3. Ця стаття розповідає про ефективний домашній крем на основі картоплі, який допоможе розгладити зморшки, усунути плями та помітно підтягнути шкіру обличчя. Спробуйте цей простий рецепт і насолоджуйтесь результатами вже через тиждень!

  4. Ця стаття пропонує рецепт домашнього крему на основі картоплі, який допоможе розгладити зморшки і зменшити плями на обличчі. Простий у приготуванні засіб обіцяє помітні результати вже після першого тижня використання.

  5. Ця стаття пропонує рецепт домашнього крему та маски на основі картоплі, які допоможуть розгладити зморшки, видалити плями та підтягнути шкіру обличчя. Простий і натуральний спосіб догляду за шкірою з використанням доступних інгредієнтів!

Back to top button