Події

Закликав лідерів та країни Азії взяти участь у наближенні справедливого миру д…

Закликав лідерів та країни Азії взяти участь у наближенні справедливого миру для України та поверненні дієвості міжнародному праву.

Наш досвід відновлення ефективної дипломатії привів нас до формату Глобального саміту миру. Ми переконані, що наш світ хоче бути єдиним і здатним діяти в повній гармонії. Ми усвідомили, що нації однаково відкидають ідею того, що хтось таємно приймає рішення й нав’язує їх – потрібен відкритий та інклюзивний діалог. Ми підтвердили, що принципи й цілі Статуту ООН та міжнародних конвенцій є цілком актуальними.

Все це стало основою нашої Формули миру й переросло у Глобальний саміт миру – щоб кожен лідер і кожна країна могли продемонструвати свою прихильність до миру. Глобальна більшість може забезпечити своєю участю – щоб те, про що домовлено, було дійсно реалізовано, і щоб Росія, яка розпочала цю жорстоку війну, не змогла зіштовхнути нас зі шляху до її завершення.

Об’єднавшись проти однієї війни, ми створимо для світу реальний досвід – досвід подолання будь-якої війни, досвід дипломатії, яка працює.

Вдячний кожному лідеру, кожній державі, які допомагають.

Video is too big

Back to top button