Події

#герої_без_зброї В’ячеслав Возний, рятувальник з Одещини «Ми – родина рятувальн…

#герої_без_зброї

В’ячеслав Возний, рятувальник з Одещини

«Ми – родина рятувальників!», – так про себе розповідає надзвичайник зі стажем у понад 23 роки. Він – рятує людей, його дружина – диспетчер ДСНС. У родині В’ячеслава та Світлани підростає троє діточок, які завжди хвилюються, коли батьки на чергуванні.

«Кожну вільну від роботи хвилину ми намагаємось провести з дітьми, в атмосфері любові, тепла та радості». Рятувальник розповідає, що таке обережне відношення до дітей у нього після однієї пожежі, що сталася декілька років тому.

«Повернулися з виклику до частини, як знову потрібно було виїжджати на пожежу. Було дуже багато диму. Зайшовши до оселі я побачив дитину, вона лежала на підлозі непритомна. Одразу винесли її на свіже повітря й повернулись до квартири, там були ще діти… Всіх виносили на руках, передавали медикам. Останньою знайшли маму. Намагались якнайшвидше працювати, але врятувати ані дітей, ані матір не змогли. Вся родина загинула в диму. Семеро дітей та мама майже на наших очах померли від отруєння продуктами горіння. Дотепер мені іноді сниться та жахлива пожежа, яка забрала життя цілої родини», – з хвилюванням розповідає рятувальник.

???? Сайт • Fb • Tw • Insta • YouTube

Back to top button