Події

#ЦПД_пояснює: ⚡️ рф перейшла від дискредитації Української формули миру до прям…

#ЦПД_пояснює:
 
⚡️ рф перейшла від дискредитації Української формули миру до прямих погроз її учасникам. 

 
Зокрема, експрезидент рф дмитро медведєв заявив, що участь у саміті, який відбудеться у Швейцарії, для «нейтральних» держав буде «рівносильною переходу на бік бандерівського режиму». 
 
▪️ У своєму дописі в соцмережі X, написаному англійською мовою та явно спрямованому на закордонну аудиторію, він наголосив, що участь у саміті «матиме вплив на відносини з рф», та попередив – росія «запам’ятає це». 
 
▪️ Також політик повторив уже класичні для ru-пропаганди маніпуляції щодо Української формули миру – про те, що влада в Україні «нелегітимна», а переговори нібито не можуть вестися без рф. 
 
❗️ Варто зазначити, що кремль неодноразово використовував медведєва для трансляції тих меседжів для світу, які рф не може собі дозволити висловлювати через дипломатичні канали. Погрози росії – не більш ніж блеф. Перебуваючи під пресом санкцій, москва не має суттєвих важелів впливу на держави світу.
 
Раніше очільник мзс рф сергій лавров в інтерв’ю боснійському телеканалу зробив низку пропагандистських заяв для дискредитації Української формули миру.

???? TG  FB  INST  YT  TW  TT  WA

Back to top button