Україна

БЕБ проводить 24 обшуки у виробників сигарет


БЕБ проводить 24 обшуки у виробників сигарет

Під час обшуків детективи виявили виробничі лінії та понад 1 млн пачок сигарет без марок акцизного податку.

Правоохоронці здійснюють 24 одночасні обшуки на виробництвах і складських приміщеннях чотирьох виробників сигарет, підозрюваних у незаконному виготовленні тютюнової продукції. Про це повідомило Бюро економічної безпеки (БЕБ) у середу, 15 травня.

Вказано, що виробників підозрюють у виробництві сигарет за формою 2 та їх подальшій реалізації в Україні та країнах ЄС.

“Під час обшуків детективи вже виявили виробничі лінії та понад 1 млн пачок сигарет Marshal, URTA, BRUT, BL, Marvel, Compliment тощо без марок акцизного податку. Також виявлено орієнтовно 18 тонн тютюну”, – йдеться в повідомленні.

Детективи БЕБ попередньо встановили, що переважна кількість відправлень незаконно виробленої тютюнової продукції здійснювалася відомою службою доставки. В одному з її відділень було виявлено велику кількість сигарет без акцизних марок.

Обшуки на виробництвах тривають. До відповідних перевірок і досліджень залучено криміналістів та Державну податкову службу.

У свою чергу голова комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев заявив про обшуки на підприємствах п’яти найбільших вітчизняних виробників тютюну.

“Серед них відома львівська фабрика і фабрика відомого нам з вами конвертатора з Києва”. – написав він у Telegram.

Раніше у будинку митника на Волині знайшли тисячі контрабандних електросигарет і рідин до них. Партію оцінили у 3 млн гривень.

Детективи БЕБ викрили підпільних виробників “брендових” цигарок

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button