Ідеальне поєднання продуктів! Новий сирник «Лате» від Лілії Цвіт! Розріз просто зачаровує! Чоловік дуже хвалив
Для мене це неймовірно смачний та ніжний пляцок! Тане в роті! Тут гармонійно поєднуються шоколадний та вишневий смак. Розріз – дуже красивий, подивіться – які кольори. І досить просто готується!
Інгредієнти:
Тісто :
- масло -100 гр.
- яйця -2 шт.
- цукор – 120 гр.
- борошно – 250 гр.
- какао – 30 гр.
- розпушувач -1 ч. л.
Сирна маса:
- сир – 1800 гр.
- яйця – 6 шт.
- цукор -250 гр.
- какао – 40 гр.
- манка -40 гр.
- вишні – 0,5 л б.
- сік з вишень – 200 мл.
- пудинг вишневий (крохмаль) – 1 п. 40 гр.
Приготування:
Тісто :
Збиваю міксером яйця, розтоплене масло та цукор до пишної білої маси.
Далі додаю бороно, какао та розпушувач, замішую руками тісто. Ділю на два кусочки: більше і менше. Завертаю у харчову плівку. Більшу частину тіста кладу у холодильник на 30 хвилин, а меншу у морозильну камеру.
Сирна маса:
Сир перемелюю міксером, також можна скористатись м’ясорубкою. Має бути досить м’яка консистенція, якщо ваш сир твердий, додайте сметани.
Додаю яйця, цукор, перемішую і збиваю міксером.
1/3 сирної маси залишаю, а до другої частини маси додаю манку і какао, перемішую.
Беру сік від вишень і розчиняю у ньому пудинг.
Та доливаю в меншу частину сирної маси, ретельно перемішую.
Тісто з холодильника розкачую до розміру форми (25 на 35 см) та викладаю у форму застелену пергаментом, формуючи бортики. Викладаю шоколадну сирну масу та розрівнюю.
Викладаю вишні та виливаю сирну масу з вишневим соком.
Тісто з морозильної камери натираю на терці. Випікаю у розігрітій духовці до 170 градусів приблизно 60 хвилин.
Охолоджую сирник, посипаю цукровою пудрою та смакую!
Джерело