Події

Андрій Костін обговорив з конгресменами та сенатором США спільні зусилля, аби …

Андрій Костін обговорив з конгресменами та сенатором США спільні зусилля, аби зупинити росію та притягнути до відповідальності за міжнародні злочини

????Під час робочої поїздки до Вашингтону Генеральний прокурор Андрій Костін зустрівся з конгресменами Томом Кіном, Майклом Макколом, Майком Тернером та сенатором Шелдоном Вайтгаузом.

????Обговорили спільні подальші кроки, необхідні аби зупинити росію та притягнути агресора до відповідальності.

????Андрій Костін зазначив, що ухвалення законопроєкту HR 815, який передбачає фінансову допомогу Україні, є життєво необхідним кроком для припинення варварства рф.

????Генпрокурор подякував конгресменам за підтримку, яку надають США у боротьбі України за суверенітет і територіальну цілісність.

????Україна б’ється за свободу і демократію попри безпрецедентну жорстокість з боку ворога, який вже скоїв понад 123 000 воєнних злочинів. Кожен день зволікання коштує людських життів. Ми не повинні допустити, щоб безкарність і право сили стали основою світового порядку 21-го століття, – зазначив Андрій Костін під час зустрічі з конгресменом Томом Кіном.

????В ході розмови з конгресменом Майклом Макколом Генпрокурор зазначив, що Україна високо цінує спільну ініціативу Комітету у закордонних справах, Комітету зі збройних сил та Постійного спеціального комітету з питань розвідки Палати представників Конгресу США – «Запропонований план перемоги в Україні». План містить усі ключові елементи як для перемоги на полі бою, так і для перемоги справедливості.

????З конгресменом Майком Тернером Андрій Костін говорив про зміцнення обороноздатності України, що сьогодні є критично важливим.

????Під час зустрічі з сенатором Шелдоном Вайтхаузом обговорили розбудову мережі всеосяжної відповідальності за міжнародні злочини росії.

????Андрій Костін зауважив, що розробка законопроєкту REPO (Про відновлення економічного процвітання та можливостей для українців) — це рішучий крок на шляху до того, щоб змусити рф заплатити за скоєні злочини та забезпечити відновлення України.

Back to top button