Події

???? Тепло і вдячність для воєнних розвідників ― пластуни передали Кирилу Буда…

???? Тепло і вдячність для воєнних розвідників ― пластуни передали Кирилу Буданову вогонь з Вифлеєму

???? 19 грудня 2023 року делегація Національної скаутської організації «Пласт» передала священний Вифлеємський вогонь для українських воєнних розвідників.

???? Символічний вогонь із рук юних патріотів отримав начальник ГУР МО України генерал-лейтенант Кирило Буданов. Керівник воєнної розвідки висловив вдячність скаутам за їхню небайдужість, мотивацію та добрі справи заради підтримки українського війська.

«Світло вогню зігріває наші серця, вказує нам шлях на краще майбутнє, а ваша пластунська підтримка додає нам сил, наснаги та впевненості», ― сказав Кирило Буданов.

Пластуни й пластунки нагадали, що вогонь, запалений у місці народження Ісуса Христа, несе добро, любов і тепло ― напередодні чергового свята Різдва в умовах війни скаути вирішили поділитись ними із представниками воєнної розвідки України.

«Зараз, у час війни, Головне управління розвідки є важливою установою, яка робить багато для нашої перемоги. Нам важливо поділитись цим теплом саме з представниками ГУР, аби вони відчули, що їх розуміють, про них пам’ятають. Принісши цей вогонь, ми хочемо особисто подякувати їм за сумлінну і важку працю», ― сказала пластунка Гафія Нагірняк.

☝️ Промовляючи слово під час церемонії, капелан ГУР МО України отець Костянтин наголосив, що Вифлеємський вогонь ― символ надії на мир і перемогу над злом.

⚔️ Його передадуть в усі підрозділи воєнної розвідки, які продовжують боронити Україну від російських загарбників.

«Ми розповсюдимо цей вогонь по усіх підрозділах, які є в ГУР МОУ, і в кожному підрозділі буде цей вогник горіти ― нагадувати всім про свято Різдва Христового, яке наближається», ― зазначив отець Костянтин.

ГУР в інших соціальних мережах:
????Facebook ????YouTube ???? Viber ????Instagram ????Twitter ???? TikTok

Video is too big

Back to top button