Події

СБУ привідкриє деталі своїх унікальних спецоперацій в циклі документальних фі…

СБУ привідкриє деталі своїх унікальних спецоперацій в циклі документальних фільмів
 
Служба безпеки України розповість раніше невідомі деталі своїх резонансних спецоперацій, які змінюють хід війни, у циклі документальних фільмів «СБУ. Спецоперації перемоги». Кожна із п’яти серій, яка вийде на телеканалі «1+1 Україна» та в ефірі національного телемарафону «Єдині новини», буде присвячена окремому епізоду битви за нашу Батьківщину.
 
Відкриє цикл серія «Кримський міст на біс». У ній фахівці СБУ розкажуть про те, як розробляли унікальні надводні дрони «SeaBaby» та як з їхньою допомогою уразили опори мосту. Вже у цю п’ятницю, 24 листопада о 21:40 глядачі зможуть побачити ексклюзивні документальні кадри спецоперації, яка ускладнила воєнну логістику окупантів у Криму.
 
«Ми зруйнували міф про непереможність рашки. Далі буде багато сюрпризів», – зазначає у документальному фільмі Голова СБУ Василь Малюк.
 
Наступна серія циклу — «Бахмут. Дорога життя». Це місто-фортеця була найгарячішою точкою фронту. На нічних рейдах снайпери СБУ знищували «вагнерів», аби допомогти підрозділам ЗСУ втримати ключову логістичну артерію до міста, відому як «Дорога життя».

Video is too big

Back to top button