Рибні котлети з фаршу мінтаю з цибулею на сковороді
Продукти для блюда
- філе минтая 700 гр.
- цибуля 1 шт.
- білий хліб 70 гр.
- молоко 150 мл.
- вершкове масло|мастило| 60 гр.
- манної крупи 2 ст.
- куряче яйце 1 шт.
- олія 2 ст.л.
- чорний перець
- сіль
Як готувати?
Для приготування котлет із рибного фаршу викладаємо у глибоку миску сімдесят грамів білого хліба шматочками, потім виливаємо в миску сто п’ятдесят мілілітрів молока кімнатної температури та замочуємо хліб у молоці.
Перекручуємо в м’ясорубці із середньою решіткою в об’ємну миску сімсот грамів філе мінтаю, яке чергуємо з попередньо дрібно нарізаною і обсмаженою однією головкою цибулі, білим хлібом замоченим у молоці та шістдесятьма грамами підмороженого вершкового масла до однорідного фаршу.
Додаємо в миску з рибним фаршем одне куряче яйце, дві столові ложки манної крупи, на смак сіль, чорний мелений перець, після чого ретельно перемішуємо між собою всі інгредієнти в мисці і прибираємо її на одну годину в холодильник.
З часом беремо необхідну кількість настояного рибного фаршу і формуємо з нього котлети потрібного розміру, які потім обвалюємо в невеликій кількості пшеничного борошна вищого гатунку і надаємо їм округлу форму.
Виливаємо в поставлену на плиту сковороду дві столові ложки рослинної олії і нагріваємо, після чого викладаємо в сковороду рибні котлети і обсмажуємо їх на середньому вогні плити до золотистої скоринки з одного боку.
Перевертаємо котлети в сковороді, після чого прикриваємо кришкою і продовжуємо готувати рибні котлети на малому вогні плити сім-десять хвилин.
Розкладаємо приготовлені рибні котлети з фаршу мінтаю по порційних тарілках і подаємо до столу з гарніром до смаку.
Готуємо смачно, готуємо просто, готуємо смачні рибні котлети з фаршу мінтаю на сковороді вдома разом! Приємного Всім апетиту, Дорогі друзі!
Відеоурок