Цікаве

Рибні котлети з фаршу мінтаю з цибулею на сковороді

Продукти для блюда

  • філе минтая 700 гр.
  • цибуля 1 шт.
  • білий хліб 70 гр.
  • молоко 150 мл.
  • вершкове масло|мастило| 60 гр.
  • манної крупи 2 ст.
  • куряче яйце 1 шт.
  • олія 2 ст.л.
  • чорний перець
  • сіль

Як готувати?

Для приготування котлет із рибного фаршу викладаємо у глибоку миску сімдесят грамів білого хліба шматочками, потім виливаємо в миску сто п’ятдесят мілілітрів молока кімнатної температури та замочуємо хліб у молоці.

Перекручуємо в м’ясорубці із середньою решіткою в об’ємну миску сімсот грамів філе мінтаю, яке чергуємо з попередньо дрібно нарізаною і обсмаженою однією головкою цибулі, білим хлібом замоченим у молоці та шістдесятьма грамами підмороженого вершкового масла до однорідного фаршу.

Додаємо в миску з рибним фаршем одне куряче яйце, дві столові ложки манної крупи, на смак сіль, чорний мелений перець, після чого ретельно перемішуємо між собою всі інгредієнти в мисці і прибираємо її на одну годину в холодильник.

З часом беремо необхідну кількість настояного рибного фаршу і формуємо з нього котлети потрібного розміру, які потім обвалюємо в невеликій кількості пшеничного борошна вищого гатунку і надаємо їм округлу форму.

Виливаємо в поставлену на плиту сковороду дві столові ложки рослинної олії і нагріваємо, після чого викладаємо в сковороду рибні котлети і обсмажуємо їх на середньому вогні плити до золотистої скоринки з одного боку.

Перевертаємо котлети в сковороді, після чого прикриваємо кришкою і продовжуємо готувати рибні котлети на малому вогні плити сім-десять хвилин.

Розкладаємо приготовлені рибні котлети з фаршу мінтаю по порційних тарілках і подаємо до столу з гарніром до смаку.

Готуємо смачно, готуємо просто, готуємо смачні рибні котлети з фаршу мінтаю на сковороді вдома разом! Приємного Всім апетиту, Дорогі друзі!

Відеоурок

Back to top button