Цікаве
Буряковий хумус
Продукти для блюда
- нут – 200 гр.
- буряк – 2 шт. (200 гр.)
- цибуля — 1 шт.
- сіль — 2 щіпки
- кунжутная паста тахини — 1 ст.л.
- перець гострий чилі
- зіра — 1 щіпка
- олія — 70 мл.
Як готувати?
Підготуйте усі інгредієнти.
Нут замочіть і відваріть до готовності.
Відваріть або запікайте буряки.
З нуту злийте всю рідину, в якій він варився.
Додайте сіль, кунжутну пасту, перець, зіру, масло та готовий буряк.
Перебийте все блендером до однорідної консистенції.
Подавайте до столу із хлібом, чіпсами або лавашем.
Смачного!
Відеоурок