Цікаве

Гарбузовий десерт з яблуками

Продукти для блюда

  • гарбуз – 300 гр.
  • яблуко – 2 шт.
  • родзинки — 80 гр.
  • цедра лимона — 1/2 ч.л.
  • кунжут — 1/2 ч.л.

Як готувати?

Родзинки промити під струменем холодної води і налити гарячою водою на 10-15 хвилин.

Гарбуз порізати невеликими шматочками.

Яблуко – трохи більше.

За бажанням можна дрібно нарізати трохи цедри лимона.

Дно посуду для запікання змастити олією.

Викласти шарами гарбуз та яблуко.

Зверху ізюм та цедру.

Додати 50-70 мл води та відправити в духовку на 15-20 хвилин при температурі 180-200 градусів.

Відеоурок

Back to top button