Цікаве
Гарбузовий десерт з яблуками
Продукти для блюда
- гарбуз – 300 гр.
- яблуко – 2 шт.
- родзинки — 80 гр.
- цедра лимона — 1/2 ч.л.
- кунжут — 1/2 ч.л.
Як готувати?
Родзинки промити під струменем холодної води і налити гарячою водою на 10-15 хвилин.
Гарбуз порізати невеликими шматочками.
Яблуко – трохи більше.
За бажанням можна дрібно нарізати трохи цедри лимона.
Дно посуду для запікання змастити олією.
Викласти шарами гарбуз та яблуко.
Зверху ізюм та цедру.
Додати 50-70 мл води та відправити в духовку на 15-20 хвилин при температурі 180-200 градусів.
Відеоурок