Курячі шашлички в духовці на шпажках з беконом
Содержание
Продукти для блюда
- куряче філе — 2 шт.
- бекон сирокопчений – 200 гр.
- сир моцарела — 100 гр.
- помідор – 1 шт.
- сіль
- перець
- соєвий соус – 30 мл.
- мед — 30 мл.
Як готувати?
Куряче філе необхідно розрізати вздовж тонкими пластинами.
І трохи відбити кулінарним молотком.
З одного філе виходить 4-5 пластин.
Солимо з обох боків і перчимо на смак.
Викладаємо курячу платівку на скибочку сирокопченого бекону.
На курку з одного краю кладемо часточку помідори без шкірки та брусочків сиру моцарелла.
Загортаємо в рулетик.
На дві шпажки, попередньо замочені у воді, нанизуємо по два рулетики.
Змащуємо половиною глазурі.
Щоб зробити глазур, необхідно в соєвому соусі розмішати мед, щоб він повністю розчинився.
Викладаємо шашлички на лист застелений пергаментним папером і відправляємо в духовці на 20-25 хвилин.
Духовку попередньо розігріваємо до 180 градусів.
Приблизно через 13 хвилин від початку, перевертаємо шашлички і змащуємо глазур’ю, що залишилася.
Приємного вам апетиту!
Відеоурок