Цікаве

Курячі шашлички в духовці на шпажках з беконом

Курячі шашлички в духовці на шпажках з беконом

Содержание

Продукти для блюда

  • куряче філе — 2 шт.
  • бекон сирокопчений – 200 гр.
  • сир моцарела — 100 гр.
  • помідор – 1 шт.
  • сіль
  • перець
  • соєвий соус – 30 мл.
  • мед — 30 мл.

Як готувати?

Куряче філе необхідно розрізати вздовж тонкими пластинами.

І трохи відбити кулінарним молотком.

З одного філе виходить 4-5 пластин.

Солимо з обох боків і перчимо на смак.

Викладаємо курячу платівку на скибочку сирокопченого бекону.

На курку з одного краю кладемо часточку помідори без шкірки та брусочків сиру моцарелла.

Загортаємо в рулетик.

На дві шпажки, попередньо замочені у воді, нанизуємо по два рулетики.

Змащуємо половиною глазурі.

Щоб зробити глазур, необхідно в соєвому соусі розмішати мед, щоб він повністю розчинився.

Викладаємо шашлички на лист застелений пергаментним папером і відправляємо в духовці на 20-25 хвилин.

Духовку попередньо розігріваємо до 180 градусів.

Приблизно через 13 хвилин від початку, перевертаємо шашлички і змащуємо глазур’ю, що залишилася.

Приємного вам апетиту!

Відеоурок

Back to top button