Цікаве

Шукаємо зникле золото Амазонії у новому випуску Amazon Lost Gold від Alchemy Gaming

Шукачі пригод неодмінно оцінять нову консоль, що запропонувала Алхімія Геймінг – це гра про Зникле золото Амазонки. Вона має стандартну матрицю 5х5 та 3125 засобів забрати винагороду. При цьому, тут діє висока дисперсія та мінливий відсоток повернення із найбільшим значенням 96.22%.

Дії гри відбуваються на тлі стародавнього храму, який оточений автентичними будівлями та тропічним лісом Амазонки. Також, постачальник зробив цікаве музичне оформлення та запровадив живу динаміку гри. Перевірити ці нюанси на практиці допоможуть слоти онлайн Україна у безкоштовному форматі, які доступні 24/7.

Щоб почати пересуватися у пригодницькій машині, гравцю достатньо покласти від 0.3 до 42 монет на одне відтворення. А, завдяки корисним та вигідним бонусам, він матиме можливість отримати великий куш. Як заявили розробники, це х5000 до ставки. Тож, спробуйте знайти загублені скарби Амазонії просто зараз.

Які умови отримання винагороди на початковому рівні

Поле Amazon Lost Gold включає квадратну сітку 5х5, за якою стоїть “Колесо Фортуни” із фріспінами. На іншому березі річки видно давні скульптури та вхід до старої піраміди, яка напрочуд добре збереглася. А, для отримання призу, потрібно зробити добірку з 3-5 позначок:

  • Чотири символи тотемів надають х0.66, х0.8, х0.86 та х0.93 за 5 зображень;
  • Жаба забезпечує х0.2 – х1.33;
  • Позначка з двома Туканами надає від х0.2 до х1.5;
  • Мавпа здатна збільшити бюджет до 1.66 разу;
  • При цьому, Пантера підвищує ставку до х0.5, х1 або х2.66.

Окремою іконкою автомата є Дикий символ Палацу, який має множники: х1, х2 та х5. Також, це зображення змінює звичайні символи, щоб зібрати виграшні послідовності. Символом Розкиду є Піраміда, яка надає доступ до безкоштовних обертів.

Цікаво, що під час гри діють незвичайні обертання, а каскадна зміна зображень. Опція Rolling Reels може запуститися у будь-який момент. А триватиме вона доти, поки у гравця не закінчаться виграшні комбо.

Що по бонусах та нюансам їх активації?

Головним бонусним осередком Втрачених коштовностей Амазонії є раунд із фріспінами та колесом Фортуни. Під час нього можуть з’явитися й додаткові функції, але про них згодом. Тож, щоб скористатися 8 безкоштовними спінами, потрібно висадити 3 скаттера.

Тут є нюанс, який збільшує кількість обертів. Тобто, якщо вдасться зібрати понад 3 Розкидів, за кожний окремий символ, буде призначено по 2 додаткових спіна. Також, поява Розкиду під час туру надає ще + 1 фріспін.

Попри це, перед раундом, гравець отримає шанс повернути бонусне колесо. Тут є різні модифікатори, які забезпечують збільшення обертів, або додаткові множники Echo Roll.

Щодо Echo Roll, це осередок, який має окремий виграш після вдалого обертання. Тут ховаються х2 та х3 до ставки. При цьому, функція Rolling Reels тут також відрізняється наявністю збільшених коефіцієнтів – х1, х2 та х3 до ставки.

Якщо гравець не має бажання чекати активації фріспінів, їх можна запустити за гроші. Це коштує х50 від ставки. І, в будь-якому випадку, бонусний тур здатний максимально збільшити профіт до 5000 разів.

Back to top button