Швидкі котлети з курячого фаршу по-одеськи
Котлети з курки «по-одеськи» готуються нашвидкуруч і з найпростіших продуктів. Однак завжди виходять соковитими, ніжними та дуже смачними.
Інгредієнти:
- 1 кг курячого м’яса
- 200 мл свіжого молока
- 2 цибулини
- 2 яйця
- 100 г черствого хліба чи сухарів
- 1 головка часнику
- 1,5 ч. л. солі
- 1 ч. л. меленого чорного перцю
- 4 ст. л. муки
- Соняшникова олія для смаження
Спосіб приготування:
черствий хліб залити молоком та залишити на півгодини. Тим часом дрібно поріжте цибулю та часник. Куряче м’ясо пропустіть через м’ясорубку разом із подрібненою цибулею та часником.
Додайте в м’ясо віджатий від молока хліб, вбийте яйця, приправте до смаку сіллю і перцем. Ретельно перемішайте фарш до однорідності, кілька разів добре відбийте. Перекладіть фарш у чисту миску, накрийте плівкою та поставте в холодильник на пару годин.
Потім сформуйте із охолодженої маси плоскі круглі або овальні котлети. Кожну котлету обваляйте з усіх боків у борошні, смажте на сковороді з розігрітим маслом по 6-7 хвилин із двох сторін.