Цікаве
Домашня випічка
Содержание
Продукти для блюда
- мука 150 гр.
- сухі дріжджі 1 ч. л.
- сіль 1/2 ч.л.
- цукру 30 гр.
- молоко 100 гр.
- олія рослинна 10 гр.
- олія вершкове 25 гр.
Як готувати?
Змішати тепле молоко, цукор, сіль, дріжджі та олію.
Все перемішати.
Додати борошно.
Замісити тісто.
Місити руками 10 хв, якщо комбайном, то 5 хв.
Залишити у теплому місці на 1 годину.
Тісто має збільшитися вдвічі.
Після вистоювання трохи обім’яти тісто.
Розкачати прямокутник.
Викласти на тісто розм’якшене вершкове масло|мастило|, розподілити рівномірно.
Скласти тісто в 3 шари.
Розрізати на 6 частин.
У кожному шматочку тіста робимо 2 розрізи вздовж і заплітаємо кіску.
Викладаємо у форму для маффінів, змащену олією.
Залишаємо у теплому місці на 1 годину.
Булочки збільшуються вдвічі.
Змастити молоком і випікати при 170 г 18-20 хвилин.
Відеоурок