Вчені розповіли, який смак має людське м’ясо
У 2014 році у наукового журналіста ВВС Грега Фута взяли шматок м’яза з його гомілки, щоб вивчити, яке воно на смак.
Вчені провели унікальне дослідження, у якому зібрали свідчення людей, причетних до канібалізму. Так вони з’ясували, яке на смак людське м’ясо. Про це пише Daily Mail.
У матеріалах дослідників приведені слова німецького канібала Арміна Мейвеса. Він стверджував, що людське м’ясо більше схоже на свинину, проте “більш гірке і жорсткіше”.
А от японський канібал Ісей Сагава, заявив що воно “ніжне та м’яке” як тунець.
Люди, які вижили в авіакатастрофі в Андах у 1972 році і просто були змушені їсти своїх попутників, запевняли, що замерзла людська плоть не має смаку.
Разом з тим, у 2014 році у наукового журналіста ВВС Грега Фута взяли шматок м’яза з його гомілки, щоб вивчити, яке воно на смак. Дослідники не куштували його, а лише обробили в лабораторії.
Так вони отримали уявлення про текстуру сирого м’яса, а ще – приготували його та вивчили аромати.
З’ясувалося, що м’язова тканина містить такі ж волокна, як куряча грудка і деякі частини подібні до яловичини. За словами вчених, пахло воно дуже приємно – більш насичено, ніж свинина чи курка.
Нагадаємо, раніше працівник російського моргу зізнався в канібалізмі.
Секс-канібалізм. Скандал навколо Армі Гаммера
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news