Цікаве

Функціонал та стратегії гри Aviator

Онлайн-гра “Авіатор” – розробка компанії Spribe. Результат у ній частково залежить від везіння та інтуїції. Але не меншою мірою на успішний результат впливає вміння аналізувати, швидко приймати рішення з огляду на найменші зміни ситуації на ігровому полі.

Є й важлива відмінність від традиційних слотів — відсутність барабанів, символів, ліній виплат. Замість них перед користувачем знаходиться екран, яким летить літак. Поруч видно цифри – це коефіцієнти збільшення ставки. Раунд закінчується “вибухом”. Коли вона станеться, залежить від генератора випадкових чисел. Саме своєю непередбачуваністю Aviator-Fun захоплює вже кілька років, залишаючись на вершині популярності.

Функціональні можливості слота Aviator

Сюжет гри простий, а її сутність інтуїтивно зрозуміла. Потрібно зробити ставку, спостерігати, як рухається літак та натиснути кнопку виведення коштів раніше, ніж закінчиться політ. Але не все так просто, інакше слот не став би таким популярним. “Родзинка” криється в додаткових опціях.

По-перше, можна робити дві ставки одночасно, варіюючи їх розмір.

По-друге, можна налаштувати функцію автоматичних ставок та автовиведення виграшу. Для налаштування автоігри потрібно клацнути поле “Авто”, вибрати розмір ставки та значення множника, на якому бажаєте вивести виграш.

По-третє, в “Авіаторі” можна грати на свої гроші та в демоверсії. Режим демогри доступний без реєстрації. Відкривати рахунок та вносити гроші теж не треба. Щоб грати на гроші, потрібно зареєструватися та поповнити депозит. Як це зробити в кілька кліків, можна прочитати на сторінці https://aviator-fun.com/.

Також у меню відеослота є розділ “Статистика” та “живий” чат, де геймери обмінюються думками.

  Статистичні дані зібрані у таблиці виплат. Тут зазначені суми виграшів і досягнуті коефіцієнти, і навіть періодичність їх випадання. Провівши простий аналіз, користувач може розрахувати ймовірний час появи на екрані високих множників та спробувати виграти велику суму.

Найбільш поширені стратегії гри в Aviator

За час існування слота користувачі виробили багато різних стратегій, застосування яких підвищує результативність гри.

Найбільш простою та доступною стратегією вважається так звана бюджетна, або тактика гри з мінімальним ризиком. Суть її полягає в тому, щоб знімати виграш на невисоких значеннях множника. За статистикою вони найчастіше випадають, тому виграшні шанси високі, а ризик втратити ставку — мінімальний. Щоправда, виграти велику суму навряд чи вдасться.

Більш прибутковою досвідчені користувачі називають тактику максимального виграшу. За своєю суттю вона досить складна, тому що ставка робиться для досягнення високого коефіцієнта — 100-200. Імовірність його появи – один раз на годину-півтори, а раунд зазвичай триває кілька секунд.

Третя популярна стратегія – це гра зі страховкою, або на дві ставки. Одна ставка на велику суму, наприклад, 500 грн. Перевести в готівку її потрібно на рівні х2-4 — такий коефіцієнт випадає практично в кожному раунді. Друга ставка – невелика, скажімо, 10 або 20 грн, а множник високий – х50-60. Якщо друга “згорить”, то перша компенсує втрати.

Звичайно, у протистоянні зі штучним інтелектом, що генерує коефіцієнти, стовідсоткової гарантії не дає жодна з них. “Авіатор” – гра азартна і непередбачувана. Вона створена для розваг, а не заробітку легких грошей.

Back to top button