Україна

ЗСУ на півдні завдали ударів по скупченням окупантів


ЗСУ на півдні завдали ударів по скупченням окупантів

Українські військові демілітаризували БПЛА типу Мерлін, великокаліберну артустановку, чотири одиниці автотехніки та спостережні пункти ворога.

На південному напрямку українські захисники точними ударами ліквідували ворожий безпілотник, а також артустановку супротивника. Про це у ніч на суботу, 8 квітня, повідомив речник ОК Південь Владислав Назаров.
 
“Нашою авіацією завдано два удари по зосередженню ворожих сил і засобів, у поєднанні з виконанням ракетно-артилерійськими підрозділами вогневих завдань. Їх результатом стали: підтверджена демілітаризація безпілотного розвідника типу Мерлін, великокаліберної артустановки, чотири одиниці автотехніки і спостерігач”, – йдеться у повідомленні.
 
Назаров також зазначив, що у Чорному морі ворог змінив надводний ракетоносій на підводний, тим самим удвічі зменшивши потенційний залп Калібрів. Наразі їх чотири. Також наголошується, що загроза ракетних ударів зберігається, атака дронами-камікадзе цілком імовірна.
 
Нагадаємо, у п’ятницю ЗСУ відбили понад 40 ворожих атак на Бахмутському, Авдіївському, Лиманському та Мар’їнському напрямках. А поблизу Мар’їнки було знищено ворожий штурмовик Су-25. Підрозділи ракетних військ та артилерії знищили склад боєприпасів росіян.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button