Цікаве

Як вибрати онлайн якісну прогулянкову коляску

Малюки ростуть стрімко, потребують безпечного та комфортного засобу пересування. Як батькам чи друзям в онлайн-режимі купити прогулянкову коляску оптимального формату? Допоможуть фільтри інтернет-магазину Avtokrisla.

Вік дитини

63% колясок в каталозі розраховані на тривалий період використання — від новонародженого до дітей до 3-х років. Інші обирають для діточок від 6 місяців.

У моделі Aprica Optia AB передбачено все для комфорту та здоров’я малюка зі дня народження:

  • широке сидіння форми WM з анатомічними вкладишами, підставка під ніжки, п’ятиточковий ремінь безпеки для фіксації дитини;
  • мембранна тканина чотиришарового матраца-сендвіча, який легко випрати в машинці;
  • спинка із сіткою для додаткової вентиляції;
  • термоконтроль + відбивачі теплових хвиль від розпеченого асфальту та сонячних променів;
  • зручна система зберігання памперсів, сумішей, серветок, змінного одягу, особистих речей батьків, покупок;
  • запатентована система автоматичного зняття блокування передніх коліс та фіксації задніх у момент перекидання ручки.

У каталозі Avtokrisla легко знайти моделі для дітей різного віку та розмірів. Прогулянкові коляски мають ортопедичні спинки, навіси від дощу та сонця, оптимальну ширину та форму сидіння.

купити прогулянкову коляску

Кут нахилу сидіння

Вибір моделі залежить від рекомендацій педіатра. Дитина потребує довгого сну на свіжому повітрі — обирайте коляски з кутом нахилу до 170-180°. Для дітей від 6 місяців європейським стандартом Е1888 рекомендований кут нахилу до 150-160°. У такому положенні немає ризику захлинутися в момент зригування молока.

Трансформер

Універсальні моделі прогулянкових колясок перетворюються з класичних колясок на прогулянкові, з прогулянкових — на переносні колиски або автокрісла. За кілька хвилин дитина спить в офісі або надійно закріплена в персональному кріслі салону автомобіля, а базова конструкція захована в багажник. Трансформери зручні для багатодітних сімей.

Тип ручки

Виробники постійно вдосконалюють конструкції. Близько 16% представлених у колекції Avtokrisla не регулюються, понад 62% мають горизонтальне регулювання, 22% — телескопічні. Є моделі для високих батьків.

Фільтри каталогу онлайн-магазину допомагають вибрати модель за вагою, типом складання, наявністю/відсутністю бампера, шириною колісної пари, ексклюзивністю, брендом і назвою моделі, кольором і гендером. Вибір не триватиме багато часу. Гуляйте із задоволенням.

Back to top button