Події

Харківські рятувальники отримали важку великогабаритну техніку від благодійн…

Харківські рятувальники отримали важку великогабаритну техніку від благодійників

Придбано та доставлено в Україну вантажний напівпричіп-фура, напівпричіп-цистерна, ємністю 32 кубічних метра та сідельний тягач для їх буксирування. Дана техніка буде задіяна для перевезення вантажів, у тому числі гуманітарної допомоги та рятувального обладнання на великі відстані, забезпечення потреб пожежогасіння водою на великих і затяжних пожежах.

Протягом 6 місяців за сприяння керівництва Харківської області та почесної консулки Федеративної Республіки Німеччина у Харкові Тетяни Гавриш ряд волонтерських і міжнародних організацій цілеспрямовано займались питанням пошуку і придбання для рятувальників важкої великогабаритної техніки.

Допомога придбана за сприяння Франко-української асоціації Лазурного берега, Спілки жінок-пожежних Сан-Франциско при пожежному департаменті Сан-Франциско, Німецько-українській, Польсько-німецькій промислово-торгівельній палаті, Благодійній організації «Благодійний фонд «Спільна справа Харків», громадській організації «Міжнародна дружня допомога», а також місцевій пожежній команді міста Бад-Бентхайм. Кожна з цих організацій внесла всій посильний вклад у загальну добру справу.

СайтFbTwInstaYouTube

Back to top button