Події

​​Незламний Бахмут. Під нестихаючими обстрілами «Білі Янголи» евакуюють місцеви…

​​Незламний Бахмут. Під нестихаючими обстрілами «Білі Янголи» евакуюють місцевих і доставляють допомогу

До екіпажу поліції «Білий Янгол» з проханням про евакуацію звернулася літня жінка. Нещодавно чоловіка пенсіонерки вбило ворожим снарядом. Відтоді її життя перетворилось на суцільний жах. Самотній жінці вкрай важко і вона наважилась покинути рідний дім.

Про евакуацію правоохоронців попросило й подружжя пенсіонерів, які проживають в найбезпечнішому районі міста.

Також правоохоронці роздали місцевим мешканцям продуктові і гігієнічні набори, медикаменти та солодощі для діток, зібрані волонтерами європейських країн.

Люди живуть у зруйнованих будинках, підвалах, без комунікацій і зв’язку. Аби приготувати їжу, вони збирають дощову воду, але ні на що не жаліються.

? «Як можемо, так і виживаємо. Я в підвалі живу вже 4 місяці. Дякую всім за допомогу. Дякую вам, хлопці, що не забуваєте. Ми віримо в вас. Знаємо, що ви поруч з нами. Бережіть себе!», – говорить на прощання «янголам» місцева мешканка.

Поліція Донецької області та поліцейський екіпаж «Білий Янгол» дякує всім волонтерам і небайдужим громадянам, які допомагають населенню, що мешкає в зоні активних бойових дій. Ми дуже цінуємо вашу підтримку. Разом вистоїмо та переможемо! ?

Нагадаємо: зв’язатися з евакуаційною групою «Білий Янгол», яка працює на Бахмутському напрямку, можна за номером телефону 066-56-15-102.

YouTube
Гуманітарна ситуація в Бахмуті станом на сьогодні

Back to top button