Цікаве

Легальний продаж криптовалюти в Україні

В Україні на законодавчому рівні врегулювали операції з криптовалютою. 17 лютого 2022 року Верховна Рада прийняла закон «Про віртуальні активи», а 15 березня його підписав Президент України. Закон набуде чинності після того, як буде внесено зміни до Податкового кодексу, які врегулюють оподаткування операцій із цифровими активами. Тоді українські й іноземні компанії зможуть офіційно надавати послуги обміну, продажу й купівлі криптовалюти.

Наразі легально й безпечно купувати, продавати та обмінювати електронну валюту можна в криптовалютних онлайн-обмінниках, на сервісах Р2Р криптобірж і в платіжних системах. Обмінники пропонують найпростіший спосіб обміну криптовалюти. Зокрема, Бест Обмін дає змогу обміняти електронну валюту без реєстрації та верифікації даних.

Переваги криптовалютного онлайн-обмінника Best-Obmen

Онлайн-обмінник криптовалюти Best-Obmen почав працювати 2017 року. Він уже має велику базу постійних клієнтів. Цей факт — найкраще підтвердження надійної роботи ресурсу й високої якості його послуг.

  • Послуги надаються всім користувачам, а не лише зареєстрованим клієнтам. Особам, які забажали зберегти анонімність, достатньо зазначити свій e-mail і фінансові реквізити.
  • Перелік доступної цифрової валюти постійно розширюється. До нього входять усі популярні криптовалюти: BTC, ETH, USDT, ETC тощо.
  • Операції обміну, купівлі та продажу криптовалюти здійснюються за вигідним курсом.
  • У більшості операцій автоматичний режим виконання, який триває від 5 до 30 хвилин.
  • Оплату можна здійснювати в гривні й таких іноземних валютах: EUR, USD і KZT.
  • Кошти, отримані від продажу криптовалюти, можна переказати на банківську картку або доступну платіжну систему: PayPal, Skrill, Neteller тощо.
  • Служба технічної підтримки працює в робочі дні із 7:00 до 1:00, а в неділю — із 8:00 до 00:00. Її спеціалісти оперативно та кваліфіковано відповідають на всі повідомлення користувачів.

Онлайн-обмінник Best-Obmen пропонує зареєстрованим клієнтам стати учасниками вигідної реферальної програми, щоб отримувати додатковий дохід.

Особливості продажу криптовалюти в обміннику

Під час операцій продажу, купівлі й обміну курс криптовалюти фіксується після того, як обмінник отримає потрібну кількість підтверджень транзакції від блокчейну. Для кожної монети задано ліміт часу. Обмінник ніяк не може пришвидшити цю процедуру. Зафіксований курс може бути нижчим або вищим за той, який був на момент заповнення заявки на операцію. Усе залежить від ринкових коливань курсу криптовалюти.

Back to top button