Події

​​❤️‍?Хмельницькі поліцейські під час ротації привезли додому врятованого від …

​​❤️‍?Хмельницькі поліцейські під час ротації привезли додому врятованого від голодної смерті дворового собаку, якого виходжували 4 місяці

Правоохоронці несли службу на блокпостах Харківщини. На одному з таких постів до працівників поліції прибився змучений і страшенно наляканий постійними обстрілами та вибухами пес, якого одразу ж нарекли Рудим ?

Чотирилапий на добровольчих засадах сумлінно ніс службу разом з нашими поліцейськими, а вони всіляко дбали про нього, відгодовуючи та лікуючи.

Найбільше долею собаки перейнявся підполковник поліції Андрій Дуранков. Він постійно опікувався Рудим, а той, своєю чергою, віддячував, як умів, своєю собачою відданістю.

Через деякий час блокпост, на якому чергували хмельницькі було передислоковано. Рудого у той момент не було – він прогулювався десь околицями.

Коли ж повернувся до опустілого укріплення, то дві доби непорушно продовжував чекати своїх побратимів на старому місці, бо відчував, що за ним повернуться.

Увесь цей час і підполковника поліції не полишала думка про чотирилапого товариша, до якого за цей час уже прикипів душею. При першій же нагоді він стрибнув у автомобіль і поїхав за Рудим.

Пес з надією чекав на своїх рятівників на старому місці. З тієї миті вони були постійно разом. І разом повернулися з ротації додому на Хмельниччину.

Back to top button