Події

↩️? Указом Президента України орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня нагоро…

Національна поліція України ??:

Ми обов’язково відсвяткуємо перемогу і подякуємо один одному, що змогли вберегти нашу неньку-державу, – Денис Монастирський За бездоганне служіння українському народові державні нагороди отримали понад 130 працівників системи МВС. ?«Від себе особисто, від…

Указом Президента України орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня нагороджено начальника Управління авіації та поліції на воді Національної поліції України Сергія Науменка.

У складі групи із застосування безпілотних літальних апаратів, разом із військовослужбовцями ЗСУ та поліцейськими, полковник поліції виконував завдання з виявлення ворожих сил і техніки, місць їх дислокації, проведення заходів із відсічі російської агресії на підступах до міста Києва. Він неодноразово успішно здійснював коригування артилерійських систем з метою ураження військової техніки збройних формувань рф та проводив інші наземні операції зі знищення ворожих сил країни-агресора.

Також виконував завдання з відсічі агресії росії на території Чернігівської області, перебував у складі групи зі здійснення заходів радіоелектронної боротьби з безпілотними літальними апаратами на території населених пунктів Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Рубіжне Луганської області та населеного пункту Лиман Донецької області.

Деталі

Back to top button